Kik vagyunk?


A Matulay Innovations Kft. egyedi tervezésű ellenőrző és szerelő berendezéseket készít, főleg autóipari beszállítók gyártott alkatrészeinek geometriai ellenőrzési és összeszerelési munkáihoz. Méréstechnikai szolgáltatásunkkal is ezeket a tevékenységeket támogatjuk.

Szeretjük a szakmai kihívásokat, de munkavégzésünk során a legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldásokra törekszünk, lehetőleg jó hangulatban. Termékek tervezésekor a funkcionalitáson kívül ügyelünk a megfelelő anyagválasztásra, az ergonómiára és az esztétikus kivitelezésre. Célunk, hogy jól használható, magas minőségű, de versenyképes árú eszközökkel lássuk el ügyfeleinket.

Nyitottak vagyunk az új, általunk még ki nem próbált technológiákra, a működőképes dolgokat napi gyakorlattá alakítjuk, ezt a cég jelenlegi arculata bizonyítja. Vevőinkkel és
alvállalkozóinkkal törekszünk kölcsönösen előnyös partneri viszonyt kialakítani.

Házon belül végezzük a tervezési és ellenőrzési munkákat. A gyártást szerződött alvállalkozóknak adjuk. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag olyan projekteket vállalunk, melyek ellenőrzéséhez rendelkezünk megfelelő mérőeszközzel. A megvalósítási folyamat elejének és végének kézbentartásával képesek vagyunk biztosítani a megfelelő konstrukciót, minőséget és geometriai pontosságot.

A Matulay Innovations Kft. feladata minden ipari termelő, professzionális mérnöki szolgáltatásokat igénylő ügyfél teljeskörű kiszolgálása, magas minőségben.
Az alapító-tulajdonos, Matulay Dávid 2000. óta dolgozik a gépiparban. 2003-tól főleg a koordináta méréstechnika töltötte ki a munkaidejét és a kezdeti sikerek után egyéni vállalkozóként folytatta pályafutását. 2006-2008. között mérőgépek programozásával és felhasználói, programozói tréningek lebonyolításával kereste kenyerét. 2009-ben már saját mérőgéppel és egy bérelt irodahelységgel elkezdte lerakni a jelenlegi kft. alapjait.
Szolgáltatásaink igénybe vehetők külön-külön, vagy kombinálva, hiszen jól kiegészítik egymást.