Kik vagyunk?


Technikusok és mérnökök folyamatosan fejlődő kis csapata (jellemző létszám 10±2 fő). Szeretjük a szakmai kihívásokat, de munkavégzésünk során a legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldásokra törekszünk, lehetőleg jó hangulatban.

Nyitottak vagyunk az új, általunk még ki nem próbált technológiákra, a működőképes dolgokat napi gyakorlattá alakítjuk, ezt a cég jelenlegi arculata bizonyítja. Vevőinkkel és alvállalkozóinkkal törekszünk kölcsönösen előnyös partneri viszonyt kialakítani.

Tisztában vagyunk képességeinkkel, lehetőségeinkkel és az iparban elfoglalt helyünkkel.

A Matulay Innovations Kft. feladata minden ipari termelő, professzionális mérnöki szolgáltatásokat igénylő ügyfél teljeskörű kiszolgálása, magas minőségben.
Az alapító-tulajdonos, Matulay Dávid 2000. óta dolgozik a gépiparban. 2003-tól főleg a koordináta méréstechnika töltötte ki a munkaidejét és a kezdeti sikerek után egyéni vállalkozóként folytatta pályafutását. 2006-2008. között mérőgépek programozásával és felhasználói, programozói tréningek lebonyolításával kereste kenyerét. 2009-ben már saját mérőgéppel és egy bérelt irodahelységgel elkezdte lerakni a jelenlegi kft. alapjait.
Szolgáltatásaink igénybe vehetők külön-külön, vagy kombinálva, hiszen jól kiegészítik egymást.